The 1947 - Present Chevrolet & GMC Truck Message Board Network

The 1947 - Present Chevrolet & GMC Truck Message Board Network (http://67-72chevytrucks.com/vboard/index.php)
-   Electrical (http://67-72chevytrucks.com/vboard/forumdisplay.php?f=64)
-   -   New harness problems (http://67-72chevytrucks.com/vboard/showthread.php?t=778689)

Lostatsea 12-31-2018 09:09 PM

New harness problems
 
Just finished American auto wire complete harness on my 67 c10. Only thing that works are headlights/high beams and the engine will turn over. Nothing else is working or has power. Iím really discouraged and overwhelmed on where to even start. Any ideas? Thanks guys

Lostatsea 12-31-2018 09:33 PM

Re: New harness problems
 
Found the first foolish mistake. Did not have any of the fuses installed. I now have turn signals. Still nothing on the dash cluster. Does the connector that plugs into dash cluster only go one way?

notsolo 01-10-2019 06:37 PM

Re: New harness problems
 
I believe the dash cluster plug is 1 way, on mine...72...classic update...harness dash wiring is slightly different for oil pressure vs just lights..Different pages on the instruction sheet...check all your grounds, make sure you have solid clean contact for Frame, cab, front and back sheet metal....should also be a ground clip for dash bezel....also .Welcome aboard.

04ls1gto 01-10-2019 09:17 PM

Re: New harness problems
 
Grab a test light and start checking things. You'll figure it out

First c10 01-11-2019 02:33 AM

Re: New harness problems
 
I am days away from starting my install. I hope you figure it out. For me it’s always a simple little thing I over looked.


All times are GMT -4. The time now is 03:47 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 1997-2013 67-72chevytrucks.com