The 1947 - Present Chevrolet & GMC Truck Message Board Network







Register or Log In To remove these advertisements.

Go Back   The 1947 - Present Chevrolet & GMC Truck Message Board Network > General Truck Forums > Electrical

Web 67-72chevytrucks.com


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-18-2018, 08:57 PM   #1
ADub
Registered User
 
Join Date: Dec 2010
Location: Houston, TX
Posts: 218
Turn Signal Help

78 K5 Installing Dakota Digital VHX gauges. Signals worked 2 years ago when I parked the truck, but its been 2 years. I have the light blue and dark blue wires from the cluster plug wired to the signals. All bulbs are stock filament except the indicator in the VHX cluster

All lights work, all hazards work, including the bulbs on my VHX cluster, but I have nothing, no clicking nothing, when I select a signal.

I bought a new turn signal switch, no change.

I tried the flasher from my C10, which I know works and has LED bulbs for the signal indicators in the dash just like dakota dash no change. Put it back in my c10 and it works fine.

Im guessing I have a power supply issue for my turn signal circuit, but I cannot figure out how to troubleshoot? It looks like this fuse block has hazard fuse and tail light/running light fuse. Those are good as those systems work. Was there a power wire that passed through the cluster connector that powered the turn signal circuit? Thats the only thing I have I done is unplug the factory cluster.
__________________
69 C10 SWB LY6 T56
70 Chevelle SS 396 4spd
ADub is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 1997-2013 67-72chevytrucks.com