The 1947 - Present Chevrolet & GMC Truck Message Board Network







Register or Log In To remove these advertisements.

Go Back   The 1947 - Present Chevrolet & GMC Truck Message Board Network > 47 - Current classic GM Trucks > The 1988 - 1998 GMT400 Chevy & GMC Pickups Message Board

Web 67-72chevytrucks.com


 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 05-01-2017, 01:49 PM   #1
kevinc
Registered User
 
kevinc's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Waxahachie, TX
Posts: 187
Strange check engine light

1988 C1500, 350 tbi. 2 wheel drive 4 speed automatic.

Seems like when I'm at cruising speed the CEL comes on. It will stay on for quite a white, then shut off on its own. When I come to a stop the CEL goes out. I stopped at Autozone to hook up a scanner and no codes are being stored. Truck runs great otherwise. Any ideas? It's really annoying me. Egr related?

Thanks,
Kevin C
__________________
1966 C10 Fleetside Short Bed in process...
but died in the Ellis County, TX 12/26/2015 Tornado.

1988 C1500 Regular Cab, Long Bed, 2WD.
kevinc is offline   Reply With Quote
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 1997-2013 67-72chevytrucks.com