The 1947 - Present Chevrolet & GMC Truck Message Board Network







Register or Log In To remove these advertisements.

Go Back   The 1947 - Present Chevrolet & GMC Truck Message Board Network > 47 - Current classic GM Trucks > The 1973 - 1987 Chevrolet & GMC Squarebody Pickups Message Board

Web 67-72chevytrucks.com


 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-12-2018, 10:56 PM   #1
RedBed
Registered User
 
RedBed's Avatar
 
Join Date: Apr 2017
Location: TX
Posts: 225
Temp Gauge



I've read all the threads and I guess I'm just not getting it.

Brand new temp gauge in dash. Tested it by grounding green wire, it pegs.

New sending unit, no teflon tape, clean threads - 2 so far, AC Delco 8993146 (probably wrong) and BW WT358 .

Block grounded.

Checked continuity between body of sender and block - good.

Weird - also continuity between body of sender and it's blade...?

Still, it doesn't move.

(Previous owner had an aftermarket gauge in the same spot, it worked fine, I am trying to get it back to stock gauge.)

Any suggestions?
__________________
1979 Chevrolet Bonanza/305/4L60/Edelbrock Performer/Holley 600 Classic
RedBed is offline   Reply With Quote
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 1997-2013 67-72chevytrucks.com