The 1947 - Present Chevrolet & GMC Truck Message Board Network







Register or Log In To remove these advertisements.

Go Back   The 1947 - Present Chevrolet & GMC Truck Message Board Network > 47 - Current classic GM Trucks > The 1967 - 1972 Chevy/GMC Suburbans & Panels Message Board > 1967 - 1972 Chevy/GMC Suburbans and PanelsProjects and Builds

Web 67-72chevytrucks.com


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-04-2018, 08:54 PM   #226
LockDoc
The Original Thread Killer

 
LockDoc's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Montezuma, Iowa
Posts: 19,050
Re: 68 GMC 4x4 Suburban build up

Quote:
Originally Posted by 68SWB4x4 View Post
Haven't had too much time lately in the middle of a remodel...

Had to move it the other day so made this video

Sounds good! I don't remember what it has on it for a carb. Are you pushing the accelerator pedal all the way to the floor to set the choke, after you turn the key to the on position and wait a couple of seconds? Pretty important on a carbed engine cold start.

LockDoc
__________________
Leon

Locksmith, Specializing In Antique Trucks, Automobiles, & Motorcycles
LockDoc is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2018, 10:18 PM   #227
68SWB4x4
Strongman Garage
 
68SWB4x4's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: Salinas, CA
Posts: 10,204
Re: 68 GMC 4x4 Suburban build up

Quote:
Originally Posted by LockDoc View Post
Sounds good! I don't remember what it has on it for a carb. Are you pushing the accelerator pedal all the way to the floor to set the choke, after you turn the key to the on position and wait a couple of seconds? Pretty important on a carbed engine cold start.

LockDoc
Thanks!

Stock Qjet

yea I generally do and usually the thing fires RIGHT up with a blip but of course when I film it that doesn't happen.
68SWB4x4 is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2018, 10:54 PM   #228
LockDoc
The Original Thread Killer

 
LockDoc's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Montezuma, Iowa
Posts: 19,050
Re: 68 GMC 4x4 Suburban build up

Quote:
Originally Posted by 68SWB4x4 View Post
Thanks!

Stock Qjet

yea I generally do and usually the thing fires RIGHT up with a blip but of course when I film it that doesn't happen.

Yep, that's the way it works.....

LockDoc
__________________
Leon

Locksmith, Specializing In Antique Trucks, Automobiles, & Motorcycles
LockDoc is offline   Reply With Quote
Old 11-13-2018, 05:54 PM   #229
68SWB4x4
Strongman Garage
 
68SWB4x4's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: Salinas, CA
Posts: 10,204
Re: 68 GMC 4x4 Suburban build up

No real updates other than I have been driving it around. Going to use it for some home depot runs for our remodel this week.

Anyway here are some photos I have been posting on my Instagram @StrongmanGarage


Bought a 2013 Tahoe for a DD (even though I've been mostly driving the 1968)


Suburban Sunrise



Running errands
68SWB4x4 is offline   Reply With Quote
Old 11-14-2018, 10:04 PM   #230
LockDoc
The Original Thread Killer

 
LockDoc's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Montezuma, Iowa
Posts: 19,050
Re: 68 GMC 4x4 Suburban build up

-
Nice photos. I really enjoyed driving mine before I sold it. I have another one spotted and I will stop and talk to the owner in a few days.

LockDoc
__________________
Leon

Locksmith, Specializing In Antique Trucks, Automobiles, & Motorcycles
LockDoc is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 03:52 PM   #231
68SWB4x4
Strongman Garage
 
68SWB4x4's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: Salinas, CA
Posts: 10,204
Re: 68 GMC 4x4 Suburban build up

I was embedding the photos off my Facebook which seems to X them out after awhile.

Super annoying!

I have been driving it around town a good amount for errands and home depot trips.

Right now I am trying to get all the gauges functional the temp and fuel gauge are not functioning I think its a ground problem.
68SWB4x4 is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 10:54 PM   #232
LockDoc
The Original Thread Killer

 
LockDoc's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Montezuma, Iowa
Posts: 19,050
Re: 68 GMC 4x4 Suburban build up

Quote:
Originally Posted by 68SWB4x4 View Post
I was embedding the photos off my Facebook which seems to X them out after awhile.

Super annoying!

I have been driving it around town a good amount for errands and home depot trips.

Right now I am trying to get all the gauges functional the temp and fuel gauge are not functioning I think its a ground problem.
You might check and see if this ground wire came loose. Slide it off and back on to make sure it is biting into the metal on the lip.

LockDoc
Attached Images
 
__________________
Leon

Locksmith, Specializing In Antique Trucks, Automobiles, & Motorcycles
LockDoc is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 1997-2013 67-72chevytrucks.com