The 1947 - Present Chevrolet & GMC Truck Message Board Network







Register or Log In To remove these advertisements.

Go Back   The 1947 - Present Chevrolet & GMC Truck Message Board Network > General Truck Forums > Electrical

Web 67-72chevytrucks.com


 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 07-08-2019, 05:39 PM   #1
70CHEVYBB
Senior Member
 
70CHEVYBB's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: chillicothe, illinois
Posts: 662
New vintage usa highbeam/engine light prblem

Just in stalled a NVU performance black gauge kit. two problems 1) hight beam light stays on when lights are turned on, it does get btighter when the high beams are turned on. 2) check engine light stays on all the time. i have checked for codes and all are cleared. this is a 5.3 with psi harness and computer. i also installed a new AAW harness for the truck. the brown engine light wire from the pcm goes to the the black wire on the light and the red wire goes to power. the high beam light black wire goes to ground and the red wire is hooked to the hi beam wire in the AAW harness. i called NVU and have no fix for the high beam light problem and said I need to use a relay on the check engine light . Any thought on this???
70CHEVYBB is offline   Reply With Quote
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 1997-2020 67-72chevytrucks.com