The 1947 - Present Chevrolet & GMC Truck Message Board Network







Register or Log In To remove these advertisements.

Go Back   The 1947 - Present Chevrolet & GMC Truck Message Board Network > Info Center > Site Feedback and Announcements

Web 67-72chevytrucks.com


 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 05-30-2018, 01:22 PM   #1
knomadd
Senior Member
 
knomadd's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Rosenberg, Texas
Posts: 3,365
Question "Gallery" not working

I typically upload my photos to an album in the "Gallery" linked up above in the menu bar, next to User CP, but every time I've tried to get to it over the last two days I get this:

Fatal error: Call to undefined function render_navbar_template() in /home/admin69/public_html/gallery/header-inc.php on line 166

I messaged Liz about this, but I'm not sure if she is the only person that can look into this. Is there anyone else on here that can take a look at this and see if it can be fixed easily?

I know there are other ways to upload, so please don't post about how I can do it this way or that. I'm just looking to see if someone can get the gallery working again.
__________________
-Duane

C/10 Club Texas member
1971 Chevy C10 "Brutus" SWB Fleetside 2016 6.0L (L96) 6L90E (driver/project)
1965 Pontiac GTO "Royal Goat" 400/TH400 w/AC (my baby)
knomadd is offline   Reply With Quote
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 1997-2013 67-72chevytrucks.com