The 1947 - Present Chevrolet & GMC Truck Message Board Network







Register or Log In To remove these advertisements.

Go Back   The 1947 - Present Chevrolet & GMC Truck Message Board Network > Info Center > FAQ Truck Tech > 67-72

Web 67-72chevytrucks.com


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-26-2019, 10:38 AM   #1
Smitty550
Registered User
 
Join Date: Sep 2016
Location: Santa Rosa, CA
Posts: 9
Wonky Speedometer in '67 C10

The speedometer in my '67 C10 (250CID with TH350 transmission; stock gauges) seems to have developed a "bounce" that appears mostly during the first ten or fifteen miles or so, after which time it starts to operate smoothly.

I would imagine that the cable needs lubing or replacement, or maybe the problem is in the speedometer gauge itself, or maybe at the transmission end.

Should I just bite the bullet and change out the cable for a new one? If I choose this route, should I lube the speedo gauge while I'm at it? Any good videos available on how to solve the problem? Any advice would be appreciated.

Thanks,

Smitty
Smitty550 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 1997-2013 67-72chevytrucks.com