The 1947 - Present Chevrolet & GMC Truck Message Board Network







Register or Log In To remove these advertisements.

Go Back   The 1947 - Present Chevrolet & GMC Truck Message Board Network > General Truck Forums > Electrical

Web 67-72chevytrucks.com


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-14-2015, 11:56 PM   #1
67ChevNut
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Location: Eagle Pass,
Posts: 185
Smile 1969 Engine Bay Wiring Problems

I am doing this TBI conversion and I am unable to connect the following wires on the pictures here. One picture shows two wires coming out of the firewall right above the engine wire harness plugs. The bigger wire starts at the ignition switch, but don't know where it goes, and the smaller yellow wire either. It appears somebody messed with them before and they were not properly connected. I am thinking one of them goes to the starter or battery. Like to know where they are supposed to start and where they are supposed to end. I looked at the wiring diagrams already and still having a problem identifying them.

The other pics. are connectors from a starter wire harness I bought from classic parts. I need to know where the black connector with the pink wire goes to, I believe the white connector goes to the HEI distributor. Can somebody help me? Appreciate all replies.
Attached Images
 
67ChevNut is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2015, 12:05 AM   #2
67ChevNut
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Location: Eagle Pass,
Posts: 185
Re: 1969 Engine Bay Wiring Problems

Having problems loading pics, here is another try
Attached Images
 
67ChevNut is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2015, 12:08 AM   #3
67ChevNut
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Location: Eagle Pass,
Posts: 185
Re: 1969 Engine Bay Wiring Problems

One more try
Attached Images
 
67ChevNut is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2015, 12:14 AM   #4
67ChevNut
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Location: Eagle Pass,
Posts: 185
Re: 1969 Engine Bay Wiring Problems

Another pic
Attached Images
 
67ChevNut is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2015, 12:17 AM   #5
67ChevNut
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Location: Eagle Pass,
Posts: 185
Re: 1969 Engine Bay Wiring Problems

Don't understand why this thing only lets me load one pic at a time, this is the last pic.
Attached Images
 
67ChevNut is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2015, 06:52 PM   #6
rocknss
Registered User
 
rocknss's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Milwaukee, WI
Posts: 403
Re: 1969 Engine Bay Wiring Problems

I believe the green wire is for the temp sensor, mine looks just like it. As for the pink mine went up to the carb which I use for the electric choke.

I bought a new engine harness and all wires had the length to only go to there respective place in the engine bay.
__________________
Steven
69 Chevy C10 Suburban 350 700R4 w/Disc brakes on all four corners
2017 50th Anniversary Camaro SS
2004 Chevy Impala LS
2016 Chevy Malibu LT
rocknss is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2015, 08:57 PM   #7
67ChevNut
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Location: Eagle Pass,
Posts: 185
[QUOTE=rocknss;7158168]I believe the green wire is for the temp sensor, mine looks just like it. As for the pink mine went up to the carb which I use for the electric choke.

Great, I am doing TBI so I won't need to conect the pink wire. Thanks for the reply.
Posted via Mobile Device
67ChevNut is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
alternator, firewall, harness, pink, wiring

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 1997-2020 67-72chevytrucks.com