The 1947 - Present Chevrolet & GMC Truck Message Board Network







Register or Log In To remove these advertisements.

Go Back   The 1947 - Present Chevrolet & GMC Truck Message Board Network > General Truck Forums > All 4x4 Tech & Off Roading

Web 67-72chevytrucks.com


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-27-2016, 06:58 PM   #1
wbrenk
Registered User
 
Join Date: Aug 2016
Location: SLC
Posts: 1
washer pump problems

I have an 85 c20 and the washer pump isnt working. I took it out and hooked it up to 12v battery and it runs fine. I checked the fuses and they are all good so i hooked up a multimeter to the connecter where the pump was plugged in and im getting 12v there. So im confused why the motor isnt working. Any ideas?
wbrenk is offline   Reply With Quote
Old 08-28-2016, 09:54 PM   #2
Dave in Ozark
Registered User
 
Join Date: Sep 2015
Location: Rogersville, MO
Posts: 82
Re: washer pump problems

Check wiring diagram- the switch may be intended to switch negative? Shot in the dark
Dave in Ozark is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
electrical issue, washer pump

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 1997-2022 67-72chevytrucks.com